Maskerad Filmtema

Välkommen till Maskeradfilmtema.se - Här tipsar vi dig om maskeradkläder som du kan köpa online på nätet! Här hittar du ett stort utbud av häftiga maskeraddräkter med kända filmtema och filmkaraktärer som är perfekta till maskerad, utklädnad och Halloween!

Batgirl Maskeraddräkt

Batgirl Maskeraddräkt inkluderar en svart blank klänning med tillhörande kappa och broderad Batman logotype på bröstet. Dessutom ingår två matchande halvärmar med resår, ett gult bälte i gummi med kardborre, svarta knästrumpor och ögonmask. Finns i storlek: Small, Medium och Large. Inkluderar: Klänning, kappa, halvärmar, bälte, knästrumpor och mask. Detta är en officiellt licensierad Batman™ produkt.
 
Batgirl Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 699 kr.

Jason Maskeraddräkt

Jason Maskeraddräkt inkluderar en grön tunn trasig tröja och en lång blodig machete. Ingår gör också en ansiktsmask i latex med en elastisk rem för att hålla den på plats. Detta är en officiellt licensierad Fredagen den 13:e™ produkt.
 
Jason Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 499 kr.

Prinsessan Leia Maskeraddräkt

Med denna maskeradkostym kan du klä dig som sexiga Prinsessan Leia från Star Wars filmerna. Prinsessan Leia Maskeraddräkt inkluderar en vit klänning med långa ärmar och slits, en mörkbrun peruk med flätor och ett matchande vitt/silvrigt bälte.
 
Prinsessan Leia Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 749 kr.
 

Robin Hood Deluxe Maskeraddräkt

Ta från dom rika och ge till de fattiga. Mot Sherwoodskogen! Här är en klassisk Robin Hood Maskeraddräkt som inkluderar: Skjorta, byxor, bälte med hållare för pilar och skoöverdrag. Köp till pilbåge och pilar för en komplett utklädnad.
 
Robin Hood Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 649 kr.

Mr Bean Maskeraddräkt

 
Denna klassiska figur Mr. Bean Maskeraddräkt inkluderar en beige kavaj med vit skjorta, mörkbruna byxor, en röd slips, en nallebjörn och en karaktäristisk peruk, ögonbryn och en leverfläck. Detta är en officiellt licensierad Mr Bean™ produkt.
 
Mr. Bean Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 649 kr.

Boba Fett Maskeraddräkt

Med denna maskeradkostym kan du klä dig som självaste Boba Fett från Star Wars filmerna. Finns i storlek Medium/Large och X-Large. Innehåller: Helkroppsdräkt med fastsydd brun mantel och mask. Givetvis en licensierad Star Wars™ produkt.
 
Boba Fett Star Was Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 649 kr.

Baywatch Kvinna Maskeraddräkt

 
Baywatch Livräddare Kvinna Maskeradkostym inkluderar en kort röd body med en trimmad gul urringning och "Baywatch LIFEGUARD" tryckt på vänster höft. Dessutom ingår en matchande röd/gul zip-up jacka med "Baywatch LIFEGUARD" tryckt på vänster sida och en röd uppblåsbar flytkudde med Baywatchlogotypen på framsidan. Detta är en officielt licensierad Baywatch™ produkt.
 
Baywatch Kvinna Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 549 kr.

Baywatch Lifeguard Maskeraddräkt

Baywatch Lifeguard Maskeraddräkt inkluderar en röd jacka med dragkedja och mörkblåa detaljer och Baywatch-logotypen tryckt på bröstet och ryggen. Dessutom ingår ett par matchande röda shorts med logotypen tryckt på vänstra benet och LIFEGUARD på baksidan. Detta är en officielt licensierad Baywatch™ produkt.
 
Baywatch Lifeguard Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 499 kr.

Top Gun Jumpsuit Maskeraddräkt

Från 1986 års succéfilm med Tom Cruise kommer denna licensierade Top Gun overall. Top Gun Jumpsuit Maskeraddräkt inkluderar en zip-up overall med tillhörande märken samt ett par snygga pilotglasögon.
 
Top Gun Jumpsuit Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se för 599 kr.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela